Geoff Bowie

Canada

Traducción de texto o de páginas web
Escribe texto o la dirección de un sitio web, o bien, traduce un documento.
Cancelar
español
inglés
catalán
Alpha
Des de principis de la dècada de 1980 amb seu a Toronto director i productor Geoff Bowie ha estat darrere de gairebé dues dotzenes d'obres, tant en anglès i francès, la major part d'elles documentals, juntament amb algunes pel · lícules de ficció i vídeos educatius.
Després d'estudis en arts plàstiques, el cinema i la televisió (a la Universitat Concòrdia, el "Nacional de la pantalla de l'Institut i el Col · legi Algonquin"), a poc a poc es va mudar a escriure, dirigir i produir documentals, la fundació de les produccions de l'empresa Elan el 1985. Un membre de l'Associació de Directors de Canadà i editor fundador de la revista de cinema Punt de vista, que també ha produït per a la televisió, entre ells quatre episodis de la sèrie documental de CBC La Naturalesa de les Coses.
Diverses de les seves obres han estat seleccionades i premiades en festivals internacionals de cinema al Canadà i els Estats Units. Seves pel · lícules com a director inclouen "Waiting for My Real Life", "Walk Naked Singing" i quatre produccions de la NFB: el curtmetratge Not By Choice (1989), el llargmetratge documental "The Universal Clock: The Resistance of Peter Watkins" (2001 ), el curt documental "À l'ombre d'un KONFLIT Dramatik" (2007) i, més recentment, el migmetratge Courage (2011).

http://www.elanfilms.com/

The Universal Clock
Geoff Bowie. 2001. Canada. vo Anglès. 66’