Jérôme Emanuel Roos

Netherlands

Jérôme Emanuel Roos (1985) és un escriptor, activista i economista polític. Va estudiar a la Universitat d'Utrecht, la Universitat de Bolonya, la Sciences Po de París i la London School of Economics, i actualment és investigador de doctorat sobre la crisi del deute europeu a l'Institut Universitari Europeu de Florència.

Jérôme ha tingut una beca a l'Institut de Avanç a Oakland, és un cofundador de Grup de Avançada d'acció a Amsterdam, Països Baixos, i fundador i editor de Reflexions sobre la Revolució. També és membre del col·lectiu FuturePress a WikiLeaks Central, així com un voluntari de Revolució Europea, Units pel Canvi Global i Take the Square.

Jérôme va ser entrevistat per Al Jazeera, BBC World, Russia Today i The Real News. Les seves obres han estat traduïdes a l'espanyol, francès, italià, portuguès, turc, grec, rus, finlandès, eslovè i polonès, i amb anterioritat han estat recollides per en Ian Katz (editor adjunt de The Guardian), en Jillian Dunham (Editor de Recerca de la The New York Times), Daniel Finkelstein (Editor Executiu de The Times), en Jacob Weisberg (Editor en Cap de Slate.com), en Ben S. Cohen (Huffington Post), i en Max Keiser (comentarista financer d'avui Rússia), així com per en Michael Moore, Wikileaks, CBC, ABC, Wired, Znet, Adbusters, El Mundo, Der Spiegel, La Stampa, ITespresso i Forbes.

http://roarmag.org/jerome-roos/

Roar - Revolution as a Co-Creative Process
Jérôme Emanuel Roos. 2012. Espanya. vo Anglès. 90’